Particulier advies
zonder omkijken

Particulier advies
zonder omkijken

Aansprakelijkheidsverzekering particulier

Als je schade veroorzaakt bij een ander, kun je aansprakelijk worden gesteld. Met een aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren (AVP) ben je gedekt voor zowel aansprakelijkheid voor schade aan zaken (materiële schade) als aan personen (letselschade).

Alleenstaanden- of gezinsdekking

Een AVP is af te sluiten voor jezelf, maar ook voor je partner of het gehele gezin. Hieronder vallen ook inwonende personen zoals (stief-, pleeg-)kinderen en logés en huispersoneel en zelfs uitwonende studerende kinderen. Ook schade veroorzaakt aan anderen door huisdieren valt vaak onder de dekking van de AVP. Met een AVP ben je ook in het buitenland verzekerd. Je moet wel een vaste woon- en verblijfplaats in Nederland hebben.

Niet verplicht, wel verstandig

Een AVP is niet verplicht, maar wij denken dat het in ieder verzekeringspakket thuishoort. Wij adviseren je graag welke dekking het beste bij jou past. Wat precies wel en niet verzekerd is verschilt per verzekeraar en per gebeurtenis. Neem daarom altijd contact met ons op als je schade hebt veroorzaakt bij een ander.

Direct naar:

Direct naar

Het laatste nieuws

Geerts39

Als u een verzekering afsluit, gaat de verzekeraar ervan uit dat u een ‘goed huisvader’ zult zijn of ‘normale voorzichtigheid’...