Particulier advies
zonder omkijken

Particulier advies
zonder omkijken

Autoverzekering

‘Een autoverzekering moet vooral goedkoop zijn’, hoor je vaak zeggen. Maar is goedkoop ook een goede koop? Een autoverzekering bestaat – zoals elke andere verzekering – niet alleen uit premie. Voorwaarden en service zijn minstens zo belangrijk om te beoordelen welke verzekering het beste voor jou is.

Invloed op premie

De premie van de autoverzekering wordt bepaald door een aantal factoren. Denk aan de leeftijd van de auto en van de bestuurder, het aantal schadevrije jaren, gewicht van de auto, de regio waar je woont en het aantal gereden kilometers per jaar. Ook maakt het uit of je bijvoorbeeld elektrisch of benzine rijdt.

Waar voor je geld

Het hangt van onder meer de leeftijd en de waarde van de auto af welke dekking het meest geschikt is. Ook welk risico je kunt/wilt dragen bij bijvoorbeeld total loss van je auto speelt een rol. Je kunt daarom kiezen uit de dekkingen WA, WA + beperkt casco of WA + volledig casco (allrisk).

Wij helpen je graag de juiste balans te vinden tussen premie, voorwaarden en service aan de ene kant en jouw auto en wensen aan de andere kant.

Direct naar:

Direct naar

Het laatste nieuws

Geerts39

Als u een verzekering afsluit, gaat de verzekeraar ervan uit dat u een ‘goed huisvader’ zult zijn of ‘normale voorzichtigheid’...