Zakelijk advies
zonder omkijken

Zakelijk advies
zonder omkijken

CAR- en montageverzekering

De bouwsector is een afwisselende sector en heeft daardoor met verschillende specifieke risico’s te maken. Speciaal voor bouwbedrijven is er de CAR- en montageverzekering. (CAR staat voor Construction All Risk.)

Wie en wat?

De CAR- en montageverzekering kan worden afgesloten door (hoofd- én onder-)aannemers, installateurs en privépersonen ingeval van bouw in eigen beheer. Verzekerd is vrijwel alle materiële schade die op de bouwplaats ontstaat bij bouw-, montage- of installatiewerkzaamheden. Denk aan diefstal, vandalisme, storm, ontwerp- of bouwfouten. Er zijn aanvullende dekkingen voor bijvoorbeeld beschadiging of diefstal van gereedschap, steigers en machines, transport en van privé-eigendommen van directie en personeel op de bouwplaats.

Doorlopend

Een CAR- en montageverzekering is een aanvulling op de aansprakelijkheidsverzekering bedrijven (AVB) en per project of doorlopend af te sluiten. Het laatste kan qua premie voordelig uitpakken als je continu en meerdere projecten onder handen hebt. Dat is onder meer afhankelijk van je jaaromzet, het verzekerde bedrag en de dekkingen die je kiest.

Direct naar

Direct naar:

Het laatste nieuws

Geerts39

Als u een verzekering afsluit, gaat de verzekeraar ervan uit dat u een ‘goed huisvader’ zult zijn of ‘normale voorzichtigheid’...