Zakelijk advies
zonder omkijken

Zakelijk advies
zonder omkijken

Computer- en elektronicaverzekering

Elektronische apparatuur is niet meer weg te denken in een modern bedrijf. Beschadiging aan of diefstal van deze onmisbare apparaten betekent dan ook vaak dat je niet verder kunt werken. Omdat je bedrijf afhankelijk is van computerapparatuur, wil je schade snel verholpen hebben. Dat kan met een computer- en elektronicaverzekering.

Aanvulling op inventarisverzekering

De computer- en elektronicaverzekering is een aanvulling op de zakelijke inventarisverzekering. Dat is een verstandige keuze als je veel computer en elektronica hebt en er voor de bedrijfsvoering van afhankelijk bent. Verzekerd zijn onder meer computers, printers, modems, kopieermachines en telefooninstallaties. De hoogte van de premie wordt mede bepaald door het gekozen eigen risico en het verzekerde bedrag.

Aansluiten op jouw situatie

Ook effect op de premie heeft jouw keuze voor de gewenste dekking. Verzekeraars hanteren namelijk hun eigen specifieke voorwaarden, waardoor je er niet automatisch van uit kunt gaan dat al je digitale apparatuur en bijbehoren onder alle omstandigheden verzekerd zijn. Dat geldt bijvoorbeeld voor mobiele apparatuur (zoals tablets, laptops, beamers, mobiele telefoons, etc.), dekking onderweg, software en externe informatiedragers. Wij helpen je uiteraard de verzekering zoveel mogelijk aan te laten sluiten bij jouw specifieke situatie.

Direct naar

Direct naar:

Het laatste nieuws

Geerts39

Als u een verzekering afsluit, gaat de verzekeraar ervan uit dat u een ‘goed huisvader’ zult zijn of ‘normale voorzichtigheid’...