Zakelijk advies
zonder omkijken

Zakelijk advies
zonder omkijken

Cyberriskverzekering

Steeds meer ondernemers gebruiken de uitgebreide online mogelijkheden om zaken te doen. Helaas ontdekken ook steeds meer cybercriminelen manieren om hen via digitale weg te benadelen. Het is verstandig je online activiteiten goed af te schermen. Word je toch slachtoffer van cybercriminaliteit zoals phishing, hacking, systeeminbraak en cyber-aanvallen? Dan biedt de cyberriskverzekering jou een veilige en passende oplossing om het probleem te verhelpen.

Veilige werkomgeving

Hoe veilig is jouw digitale werkomgeving? Wat zijn de kwetsbare plekken in je ICT? Ken je risico’s en neem maatregelen om ze te voorkomen. Denk aan:

– alleen erkende leveranciers van hard- en software gebruiken;

– wachtwoordbeleid serieus nemen;

– met je medewerkers afspraken maken over privégebruik van zakelijke, digitale apparatuur.

Gevolgen van cybercriminaliteit verzekeren

Internetcriminaliteit kan grote gevolgen hebben zoals verlies van (vertrouwelijke) bedrijfsgegevens, omzetverlies door bedrijfsstilstand en hoge kosten voor herstel van gehackte ICT-systemen. Zorg dat je geen makkelijk doelwit bent voor cybercriminelen en krijg bij ons informatie over verzekeringsmogelijkheden tegen cybercrime.

Direct naar

Direct naar:

Het laatste nieuws

Geerts39

Als u een verzekering afsluit, gaat de verzekeraar ervan uit dat u een ‘goed huisvader’ zult zijn of ‘normale voorzichtigheid’...