Zakelijk advies
zonder omkijken

Zakelijk advies
zonder omkijken

Garageverzekering

Speciaal voor garagebedrijven, autohandelaren, autoreparatiebedrijven, autowasserijen en poetsbedrijven is er de garageverzekering. Deze verzekering is feitelijk van toepassing voor alle bedrijven die geen gewone bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering kunnen afsluiten, omdat daarop het risico van motorrijtuigen is uitgesloten. Dus juist voor een bedrijf dat met of aan motorrijtuigen werkt, is de garageverzekering een uitkomst.

Dekking

Met een garageverzekering verzeker je de aansprakelijkheid van je bedrijf als gevolg van schade aan voertuigen van klanten tijdens reparatie- en onderhoudswerkzaamheden door jou of jouw medewerkers veroorzaakt. Ook handelaren in motorrijtuigen hebben onvoldoende dekking op de gewone bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering en sluiten meestal een garageverzekering af. Ga je met het voertuig van de klant de weg op, dan is er de dekking aansprakelijkheidsverzekering Motorrijtuigen (WAM). Naar wens kun je ook risico’s verzekeren zoals je eigen voertuigen en voertuigen in handelsvoorraad.

Premie

De premie is afhankelijk van de aard en omvang van je bedrijf en uiteraard welke dekkingen je kiest. Wij rekenen het graag voor je uit.

Direct naar

Direct naar:

Het laatste nieuws

Geerts39

Als u een verzekering afsluit, gaat de verzekeraar ervan uit dat u een ‘goed huisvader’ zult zijn of ‘normale voorzichtigheid’...