Particulier advies
zonder omkijken

Particulier advies
zonder omkijken

Hypotheken

Heb je je droomhuis gevonden? Vaak is het eerste wat je gaat regelen de hypotheek. Welke hypotheek het gaat worden, is afhankelijk van jouw (financiële) situatie en persoonlijke voorkeuren. Tijdens het hypotheekgesprek gaan we dan ook in op vragen als:

– Hoeveel geld kan ik lenen?

– Wat zijn goede maandlasten voor mij?

– Wat betekent de rentevaste periode?

– Op welke bijkomende kosten moet ik rekenen?

– Wat gebeurt als ik mijn baan verlies, ga scheiden, overlijd?

Hypotheek niet online afsluiten

We doen steeds meer online: boodschappen, bankieren, de aanschaf van huishoudelijke artikelen en kleding. Ook een hypotheek afsluiten kan online. Met ‘lekker makkelijk en heel goedkoop’ word je als consument overgehaald het financieren van wellicht de grootste aanschaf in je leven even online te regelen. Wij vinden zo’n ‘doe-het-zelf-hypotheek’ geen goed idee.

Wat dacht je van allerlei ‘vergeten’ zaken zoals arbeidsongeschiktheid, overlijden, (echt)scheiding, ontslag? De besparing van een paar honderd euro bij het afsluiten van de hypotheek, kan je op een later moment duur komen te staan. Namelijk als er iets gebeurt waar jij (laat staan je online hypotheektool) niet aan hebt gedacht. Dus heb je hypotheekadvies nodig? Wij staan voor je klaar!

Direct naar:

Direct naar

Het laatste nieuws

Geerts39

Als u een verzekering afsluit, gaat de verzekeraar ervan uit dat u een ‘goed huisvader’ zult zijn of ‘normale voorzichtigheid’...