Particulier advies
zonder omkijken

Particulier advies
zonder omkijken

Overlijdensrisicoverzekering

Je wilt je gezin na jouw overlijden zo goed mogelijk achterlaten. In ieder geval zonder financiële problemen waardoor je partner en kinderen in het eigen huis kunnen blijven wonen. Dat is een geruststelling in verdrietige tijden. Dit regel je met een overlijdensrisicoverzekering (ORV).

Vast of aflopend bedrag

Met een ORV verzeker je een bedrag dat bij jouw overlijden wordt uitgekeerd. Je kunt kiezen voor een vast bedrag. De uitkering is dan gedurende de looptijd steeds hetzelfde. Het is ook mogelijk om het verzekerde bedrag tijdens de looptijd te laten afnemen, omdat je bijvoorbeeld al een deel van je hypotheek hebt afgelost.

Of het slim is om een ORV af te sluiten, is afhankelijk van jouw persoonlijke situatie. Als je partner en/of kinderen zonder jouw inkomen in de financiële problemen komen, dan adviseren wij graag de best passende ORV voor jou en jouw gezin. Voor de beste keuze heb je betrouwbare informatie nodig. Daarvoor kun je natuurlijk bij ons terecht.

Direct naar:

Direct naar

Het laatste nieuws

Geerts39

Als u een verzekering afsluit, gaat de verzekeraar ervan uit dat u een ‘goed huisvader’ zult zijn of ‘normale voorzichtigheid’...