Zakelijk advies
zonder omkijken

Zakelijk advies
zonder omkijken

Pensioen voor ondernemers

Wat is een goed moment om aan je pensioen te denken? Als je net een bedrijf bent gestart of als je al wat langer als ondernemer aan de slag bent? Ongeacht je leeftijd is het verstandig om het regelen van een goed pensioen niet onnodig uit te stellen.

Waarom pensioen nu regelen?

Veel ondernemers vertrouwen erop dat het wel goed komt als ze hun bedrijf verkopen. Of hebben wat pensioen opgebouwd tijdens een eerder dienstverband. Maar is dat voldoende? Als je niets regelt, ontvang je op je pensioengerechtigde leeftijd alleen AOW. Daarom is het slim om nu na te denken over het moment dat je wilt stoppen met werken. Dan kun je straks zonder financiële zorgen genieten van je oude dag.

Onbezorgde oude dag

Voor deze financieel onbezorgde oude dag zijn meerdere oplossingen mogelijk. Naast deelneming aan (verplichte) pensioenfondsen of vrijwillige regelingen zijn er ook bijvoorbeeld lijfrenteverzekeringen en bankspaarproducten. Wij helpen je met een passende oplossing voor jouw privé- en werksituatie.

Direct naar

Direct naar:

Het laatste nieuws

Geerts39

Als u een verzekering afsluit, gaat de verzekeraar ervan uit dat u een ‘goed huisvader’ zult zijn of ‘normale voorzichtigheid’...