Particulier advies
zonder omkijken

Particulier advies
zonder omkijken

Pensioen

De oudedagsvoorziening in Nederland verandert. Denk alleen maar eens aan de verhoging van de AOW-leeftijd en de nieuwe Pensioenwet.  Alle veranderingen in pensioenregels hebben gevolgen voor je. Ongeacht in welke leeftijdsfase je zit.

Weet je of je voldoende inkomsten hebt nadat je jouw pensioengerechtigde leeftijd bereikt? Dat ligt onder andere aan je behoeftes en woonomstandigheden. En aan wat je nog wilt ondernemen na je pensioen. Misschien heb je wel wensen voor een grote reis. Het is belangrijk daar op tijd over na te denken. Hoe later je begint met een aanvullend inkomen opbouwen, des te korter is de tijd om dat bedrag te realiseren.

Is inkomen voldoende?

Toekomstige ontwikkelingen zoals een grotendeels afgeloste hypotheek en lagere kosten voor kinderen die het huis uitgaan hebben invloed op je inkomsten en uitgaven. Kom bij ons langs voor een compleet en actueel advies voor jouw oudedagsvoorziening.

Direct naar:

Direct naar

Het laatste nieuws

Geerts39

Als u een verzekering afsluit, gaat de verzekeraar ervan uit dat u een ‘goed huisvader’ zult zijn of ‘normale voorzichtigheid’...