Particulier advies
zonder omkijken

Particulier advies
zonder omkijken

Rechtsbijstandverzekering

Een meningsverschil met je garagebedrijf over de reparatie van je auto, een conflict met je werkgever, ruzie met je buren over de erfafscheiding, een echtscheiding of beëindiging van een samenlevingscontract. Als je bij deze gebeurtenissen te maken krijgt met wet- en regelgeving, kun je behoefte hebben aan juridische bijstand.

Volledige rechtshulp

Wil je volledige rechtshulp, inclusief kosten voor een eventuele gerechtelijke procedure, dan is een rechtsbijstandverzekering een goede verzekeringskeuze. Je krijgt juridisch advies én hulp van een professional voor jouzelf en jouw gezin, het hele jaar door en voor veel juridische kwesties.

Extra’s meeverzekeren

Het is mogelijk extra’s mee te verzekeren. Dan krijg je ook hulp bij bijvoorbeeld mediation bij echtscheiding, een ontvangen dagvaarding voor een overtreding die je niet hebt begaan of bij een aanrijding in het buitenland waarbij je in een vreemde taal je recht moet halen. Benieuwd of een rechtsbijstandverzekering voor jou interessant is? Wij kijken het graag voor je na.

Direct naar:

Direct naar

Het laatste nieuws

Geerts39

Als u een verzekering afsluit, gaat de verzekeraar ervan uit dat u een ‘goed huisvader’ zult zijn of ‘normale voorzichtigheid’...